Használhatom az arcomon a balneum krémet 2019-09

2019-01-30 06:43:53

Az ekcémám már az első krémhasználat után nem viszketett, mára szinte teljesen elmúltak a viszkető kiütések! Használhatom az arcomon az ageLOC® Galvanic Body Spa készüléket?

Kombinalt borom balneum van, es igencsak zavart a zsiros csillogas az arcomon, ha eppen nem volt rajtam alapozo. Attól meg használhatom az arctisztító balneum gélt?

Használhatom az arcomon a balneum krémet. Majd' 2 éve szedtem a Roacutan gyógyszert az arcomra, ám abbahagyása után az arcomon újra megjelentek a pattanások, leginkább gyulladtak, egyszerre kb.

Meddig ajánlott fent hagyni a minoxidilt az arcomon? Használhatom az arcomon a balneum krémet.

használjon egy kiegészítő Nu Skin® hidratáló krémet, például az Epoch® Baobab. A Veet szőrtelenítő krémet tényleg nem használhatom arcra és nemiszervre?

A vizsgálatok azt mutatták, hogy az első órában 50% - a, a negyedik órára pedig 75% - a felszívódik. A kérdésem az lenne, hogy a Psorioderm krémet használhatom- e a rozacea miatt.

De minimum 1 órára meg kell próbálni fent hagyni, vagy amúgy semmi eredménye nem lesz. Az arcomon gyakran jelennek meg gyulladt pattanások.

- Válaszok a kérdésre. Esetleg tud- e arckrémet ajánlani a problémámra?

Kérdésem az lenne, hogy használhatom- e a Skinoren kenőcsöt a gyulladt. Regota figyelgetem a Pom- Pom termekeket, ugyanakkor tartottam is toluk, mert utalok magamon minden kremet: ugy erzem magam hogy nem kapok levegot.

Legyen az hab vagy folyadék, a legoptimálisabb ha 4 órán keresztül hagyjuk fent. Használhatom ezt a foltok elhalványítására?

Észrevettem, hogy akkor van több, ha kimegyek az utcára, és a sapka sem segít, alatta is kijön pár. Válaszát köszönöm.

Eljött a tél, és az arcomon megjelentek piros hámló foltok, csalánkiütés szerű kiütések, amelyek nehezen múlnak, sebesednek. 2 darab szokott megjelenni, és nehezen múlnak el.

Bőrgyógyász seborreás dermatitist állapított meg az arcomon és a fejbőrömön. Tisztelt Doktornő!

Én az arcomon rendszeresen használom. köszönöm a válaszát : ).

Használhatom az arcomon a balneum krémet. Pattanásos az arcom és a balneum borgyógyász felírt nekem valami gélt és krémet amiért rozsa himlős vagyok attól még használhatom azokat?

Az arcomon rozaceával küzdök évek óta, sok krémet kipróbáltam, de nem sok sikerrel. Az arcom ezen kívül rozaceás is.

Ajánlották a Pigmanorm krémet, amit Németországban tudok beszerezni. Ennek következtében az arcomon a szám fölött balneum leégtem és azóta is sötét barna folt van ott, ilyenkor pedig még sötétebb.