Baba tej krém az arcán 2019-11

2019-02-13 19:54:11

A Baba tej és gyümölcsillatú kényeztető tusfürdő lágy habjával felfrissít, és üde illatot hagy maga után. 8 honapos kislanyom arcan, hatan es a terdhajlatban piros foltok jelentek meg.

A piros pöttyök eltűntek, viszont a bőr érdes és száraz maradt. ha lázas a baba.

Nekünk a gyógyszertári krém vált be. 3 napos láztól is, ami egy vírusfertőzés.

Kevesen tudják azonban, hogy egyrészt az arra hajlamos családoknál is van lehetőség a betegség megelőzésére, másrészt, ha már kialakult, megfelelő kezeléssel kordában. Mivel kenhetem 6 hetes babám száraz, érdes bőrét az arcán?

Apró, viszkető, sokasodó vörös kiütések. Baba tej krém az arcán.

Az ekcéma, orvosi nevén atópiás dermatitisz sok baba és család életét nehezíti meg. Őszintén szólva amikor én ezt a terméket találtam akkor a leírásában az szerepelt, hogy fürdetőként is használható.

Az illatanyagok az egyik leggyakoribb. Sudocreamet használtunk párszor a tejkiütések miatt( a védőnő javaslatára.

Baba tej krém az arcán. Mivel ezek a tünetek rendszerint az első hónapokban jelentkeznek, kiváltó okként a tápszer, vagy az anyatej merülhet krém fel, hiszen a csecsemő abban az életkorban még mást nem fogyaszt.

Egyébként is jellemző, hogy amikor kezdenek elmúlni a kiütések a baba arcocskája nagyon száraz lesz ( nem csak az arcán lehetnek kiütések, akár a nyakán, hátán, mellkasán is). Az orvos által felírt klasszikus Naturland fürdetőkrémet az összetevőit megnézve nagyon gyorsan elfelejtettem így kerestem egy másikat amit az első percektől kezdve használtunk.

Tippjeimben természetesen elsőként szelíd módszereket javaslok, amelyekből bizonyára te is könnyedén kiválaszthatod a nektek legmegfelelőbbet. Ha apró, vörös vagy fehéres, kissé kidudorodó göbök jelennek meg a baba arcán, a legtöbb édesanya valamilyen allergiára gondol.

8 honapos kislanyom arcan, hatan es a terdhajlatban piros foltok jelentek meg. Ha az előbb említett lehetőségeket, okokat mind figyelembe vesszük, az a csoda, ha nem vörös minden baba arca!