Világ legjobb középpályásai 2019-10

2019-02-15 12:14:23

Ők ketten a világ legkomplettebb középpályásai között vannak. perces potyával vezettek a dánok, Mathias Jörgensen kapura kotorta a labdát egy lecsorgó szöglet után, Subasic bevédte.

Luka Modric: A horvát válogatott játékost a világ legjobb középpályásai között tartják számon. Ebben a sorozatban az OTP Bank Liga / 17- es szezonjának legjobb középpályásai, támadói közül mutatjuk be néhányuknak a szezonját.

Rakitic a Barcelona történetének egyik legjobb igazolása. Világ legjobb középpályásai.

Pirlót a szakírók Zidane és Cannavaro mögött a vb harmadik legjobb játékosának választották. Nem volt kérdés, hogy helye van a világ legjobb középpályásai között, de visszahúzódó, csendes, már- már sallangmentes játéka miatt kultusza eltörpült a harsány világsztároké mellett.

Na és Christian Eriksenben, aki a horvátokhoz hasonlóan a világ legjobb középpályásai közé tartozik. Korábban már volt csapattársai, Roman Weidenfeller és Kevin Grosskreutz tanácsolta azt neki, hogy amint tudja, azonnal hagyja el a Dortmundot.

Végre elkezdhettek egyre szebben és stílusosabban irányítani, aminek köszönhetően a szigetország és a világ legjobb középpályásai bontakozhattak ki Angliában a PL eddigi 26 éve alatt. Világ legjobb középpályásai.

Jól is kezdtek: 1. Ebben joggal bízhatnak a már említett, 168 centis magasságánál és 66 kilójánál a pályán sokkal többnek látszó, csapata legtöbbet passzoló, futó és szerelő (!

A tavalyi Bajnokok Ligája győzelemben nagy szerepe volt. Napról napra egyre jobbá válik, jól alkalmazkodik ahhoz, amire éppen szüksége van a csapatnak.

Ha játszik, ő diktálja a – kíméletes – tempót. Steven Gerrard és Frank Lampard például fénykorukban ugyan tényleg a világ legjobb középpályásai közé tartoztak, de mindketten erőteljes, fáradhatatlanul robotoló, nagy lövőerejű játékosok voltak, és nem a passzjáték volt az erősségük.

os dortmundi visszatérése óta pedig egyre inkább süllyed az ázsiója, még ha korábban a világ legjobb középpályásai között is emlegették. Ebben joggal bízhatnak a már említett, 168 centis magasságánál és 66 kilójánál a pályán sokkal többnek látszó, csapata legtöbbet passzoló, futó és szerelő (!

Kroos a világ legjobb középpályásai közé tartozik, de most gyengébb teljesítményt nyújt, amiért jogosan járt neki a kikapcsolódás meccs helyett. ) játékosa, a mostanra már vitathatatlanul a világ legjobb középpályásai között számon tartott Modrić mellett a fáradhatatlan Rakitićre, a vonalak mentén száguldozó Perišićre, vagy a torna horvát felfedezettjére, a kaput és ellenfelei lábát ugyanolyan lelkesedéssel támadó, agresszív Rebićre.

/2197/2197.htm /newsid=2143 /466/option=com_content&view=article&id=466 /newsid=1166 /674/2019-03-23-040738-télécharger-ghariba-habibi-nsani-mp3/ /636/viewtopic.phpt=636 /18c296c95/newsid=503