Kókuszolaj szem ránc 2019-11

2019-02-15 23:28:19

A kókuszolaj és a kókuszdió kivonatának köszönhetően bőrét hidratálttá és puhává varázsolja. Heti 2- 3 napon hagyja a szem körüli bőrt oxigénhez jutni, hogy gyógyuljon, és újra éledjen.

Vágjunk ketté egy friss aloe vera levelet, a benne található zselés anyagot szépen masszírozzuk a szem alatti táskákra. Alkalmazza vékonyan, minkét szemgödre mentén, szemhéjain és szemöldökein is.

Tegyünk ananász karikákat az arcra, a szem és a száj körül is. Rengeteg antioxidánst tartalmaz, így regenerálja a bőr sejtjeit, puhává teszi a bőrfelszínt, anélkül, hogy zsírosítaná, és pusztítja az öregedési folyamatokat beindító szabad gyököket, így a kókuszolaj arcra és bőrre gyakorolt jótékony hatása felbecsülhetetlen.

Kókuszolaj szem alá. Bármikor használhatja, legjobb este, lefekvés előtt, heti 3- 4 alkalommal.

Hagyjuk száradni 20 percig, majd öblítsük le meleg vagy. Például keverjünk össze kávézaccot annyi kókuszolajjal, hogy sűrű pasztát kapjunk, majd vigyük fel a szem alá, és hagyjuk hatni 15- 20 percig.

Kókuszolaj szem ránc. Csökkenti a mimikai ráncok mélységét és a szemkörnyéki apró ráncok mennyiségét.

A kókuszolaj hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, a kávéban található koffein pedig élénkít. Ráncosodás ellen kókuszolaj.

Ezért nyáron egyszerűen pótolhatatlan. A zöld tea segít megszüntetni a szem alatti duzzanatot.

A kókuszolaj jó az arc és a ráncok számára. A kókuszolajat a kókusz húsából préselik, nagyrészt telített zsírsavakból áll, van benne E- vitamin.

Fürdőszobában, radiátor mellett a kókuszolaj folyékony marad. A szem körül Minden nő gyönyörű, mint a virágok.

Kókuszolaj szem ránc. A kókuszolaj nagy előnye, hogy a hőhatásokat jól tűri, és a zsírsavai a melegítés hatására nem sérülnek.

Kókuszolajat a szem alá! A ráncok ellen jó szolgálatot tehet egy kis meleg kókuszolaj, amit az arcbőrbe itatsz.

Otthoni jogorvoslatok a ráncokra és az öregedő bőrre - Természetvédelmi fehérítő és ránc krém A kókuszolaj vagy más és rendszeres használattal a szem körüli ráncok is A hagymát kevés víz és az olaj hozzáadásával fedő alatt. és rendszeres használattal a szem.

Ránc az időben film online Haja hófehér volt. Kókuszolaj szem ránc.

Kókuszolaj masszázs Egy kanál kókuszolajat és kanál mandulaolajat keverjünk össze. Például keverjünk össze kávézaccot annyi kókuszolajjal, hogy sűrű pasztát kapjunk, majd vigyük fel a szem alá, és hagyjuk hatni 15- 20 percig.