Vonalak az arcra mikrodermabrázió után 2019-10

2019-02-20 17:19:32

Vonalak az arcra mikrodermabrázió után. A vákuum erőssége is eszerint állítható.

Különböző méretű fejekkel rendelkezik: testre, arcra, és az arc kisebb területeire lehet használni, a fejek közepe " lyukas". Multigroom seriesaz 1- ben, arcra, hajra és testre.

Az elhalt hámréteg eltávolítása után a különböző kozmetikumok háromszor olyan hatékonyan szívódnak be, mint korábban. A mikrodermabrázió, vagy más néven gyémántfejes arccsiszoló, egy erősebb mechanikai peelingezésre alkalmas elektrokozmetikai gép.

DualCut technológia:. Hosszú szakáll Rövid szakáll Borostás megjelenés Éles vonalak Alapos formázás.

Mielőtt lehúzol valakit, legalább jegyezd meg milyen szolgáltatáson jártál! A krémek hatóanyagai biztos jobban bejutnak a bőrbe egy mikrodermabrázió után.

Az acél vágópengéi finoman egymáshoz érnek, vágás közben élezve egymást, így 4 év használat után is éppolyan élesek maradnak, mint az 1. Külön kezelőfejek léteznek arcra, testre, és akár a nehezen elérhető kisebb helyekre is, mint például a szemkörnyéke, száj környéke.

Nehogy hitelrontásért még a szalon bepereljen! Vonalak az arcra mikrodermabrázió után.

Így biztonságosan tudjuk kezelni vele az akár extra érzékenységű bőröket is. Vonalak az arcra mikrodermabrázió után.

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte “ lélegzik”. finom vonalak és ráncok, napkárosodott bőr, egyenetlen bőr textúra,.

A mikrodermabrázió egy mélyhámlasztó módszer, amely finomabbá teszi és elsimítja a bőrfelszínt. egyenetlen bőrfelszín esetén is, már az 1.

Tartósság: 1- 2 hónap. A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

3 alkalmas mikrodermabráziós kezelés arcra, az üde és fiatalos bőrért! Hosszú szakáll Rövid szakáll Borostás megjelenés Éles vonalak Alapos formázás Kecskeszakáll: Vágórendszer.

A gyémántfejes mikrodermabrázió előnyei:. finom vonalak és ráncok, napkárosodott bőr, egyenetlen.

így 4 év használat után is éppolyan élesek maradnak, mint az 1. Ott nem raknak botox szérumot az arcra!

Multigroom series 5000 9 az 1- ben, arcra és hajra. Mikrodermabrázió.

A gyémánt csiszolófej gyengéden, fájdalommentesen radírozza le a bőrt, eltávolítja az elhalt hámréteget. Emellett ez nem az a fajta kezelés, ami után másnap dolgozni mehetünk: a gyógyulási idő 5- 7 nap.

A mikrodermabrázió hatására a bőr üdébb, simább lesz. Nem viseli meg bőrünket az arccsiszolás, mely során egy speciális csiszolóanyaggal távolítják el a vékony felső hámréteget.

/1151/1151.htm /fc882ce08/option=com_content&view=article&id=414 /be7bf79bde893/2019-04-07-001902/ /183/option=com_content&view=article&id=183 /8dc9cfe6d91a/newsid=701 /2019-03-27-205613/ /652/newsid=652