Örömmel vesz angolul 2019-11

2019-02-21 22:04:56

Isten hozta a fedélzeten! Példamondatok a( z) " örömmel veszem" szó használatára angolul.

open_ in_ new Link to source; warning Request revision ( DE) Madam President, I welcome this debate and I am pleased that Baroness Ashton is here and. Igazi szótárt vehetsz a kezedbe, amelyet, remélem, örömmel forgatsz majd, hiszen a képek sokat segítenek.

Ebben a könyvben több mint 1500 szót és képet találsz. örömmel fogad ( és: fogad, üdvözöl, szívesen lát, szívesen vesz) volume_ up.

örömmel üdvözöl vkit. to smile welcome.

Egy nemzetközi nyelvi klub, ahová a világ minden táján hétről – hétre örömmel érkeznek az angol, spanyol, portugál, brazil, ausztrál, kanadai és magyar kisgyerekek, hogy a barátaikkal együtt jól érezzék magukat, miközben angolul, franciául vagy spanyolul játszanak és kommunikálnak egymással. Az alábbi mondatok külső forrásokból származnak és nem miden esetben ponstosak.

Írd a szót, vagy akár több mondatot a keresőmezőbe, majd kattints a fordítás gombra. la semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem.

Példamondatok a( z) " örömmel fogad" szó használatára angolul. Örömmel vesz angolul.

Ennél fogva a bab. Örömmel vesz angolul.

Sőt mi több, háromszor annyi szót, mert a Tesz- Vesz szótárban a magyar kifejezések angol és német megfelelője is szerepel. Hungarian Üdvözlöm a mai vitát, és örömmel veszem, hogy Ashton bárónő is jelen van és részt vesz benne.

Nincs mit köszönni! ANGOL- MAGYAR SZÓTÁR.