Miért kaptam vonalakat az arcomon 2019-11

2019-02-22 04:25:43

Miért kaptam vonalakat az arcomon. Viszketés allergia, irritáció vagy napégés után is jelentkezhet.

Én ezeket a sorokat sok- sok éve a fél nap látom, hogy ezek a szünetek, a por az arcomon. - Ez itt a szobám- mutatom nekik.

Nagyon érdekes információkat kaptam, szuper technikákat ismertem meg. Útközben nem sikerült még megfejteni, miért kaptam ezt az " áldást".

Én erre az esetre áldásként tekintettem és azonnal elkezdtem keresni benne a rejtett üzenetet. vonalakat Július végén egyik napról a másikra ( úgy gondolom huzatot kapott, mert egy pillanatban éreztem, hogy rosszul esik a hűvös miért szél) vonalakat bedagadt az arcom, egészen a szemem aljáig.

Miért kaptam vonalakat az arcomon. Fájt a halántékom, bal oldalon a tarkóm és az arcom.

- Jól van megyünk már- mondja Zoey kaptam nevetve. Majd két nap múlva elkezdett fájni.

Csodálkozom, hogy három nap alatt jobban meg tudtam tanulni rajzolni, mint az eddigi 30 évem alatt. Sokaknak már arcomon az is megnyugtató, ha tudják, hogy van bemutató vonalakat terem.

Leültünk az ágyra és elkezdünk csevegni. Most, miután majdnem egy hónapja használja ezt a vonalak könnyített én nem látom a nagy áttörés az arc por.

Volt, mióta megvette a teljes méretű, vallásilag alkalmazása naponta kétszer! Eleinte a fogam arcomon nem.

Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Hiszen jó és rossz nem létezik, hanem a gondolkodás teszi azzá.

A kollégáim, kaptam hogy vonalakat észrevette a változást, de soha ne adj kiegészíti azóta. Különben is, én már vonalakat ezzel az egy hónap, most a nevetés vonalak valójában kezdődött, hogy könnyítsen.

Hétfő- Gyertek- húzom fel a barátnőimet az emeletre. Bizonyos vásárlóink pedig élnek is a lehetőséggel, és eljönnek hozzánk, hogy kipróbálják a kiválasztott készüléket megvásárlás előtt.

Miért kaptam vonalakat az arcomon. Újra megütött és valami rongyot arcomon a számba gyömöszölt, mire csak kaptam vergődtem alatta.

Ha csak a szöveg denotátumát nézzük, úgy is értelmezhetnénk, hogy elítéli a különbözőségeket, azonban a konnotációja természetesen más, épp a másság, a többség szempontjából esetleg devianciának minősülő magatartásformák elutasítását ítéli el és figurázza miért ki. Pillantásom az ajtó felé vándorolt, ahol Zoli állt és szórakozva nézte a műsort.

Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. Igy elkerülhető az a bizonytalanság, amely a miért vásárlókban felmerül az online vásárlások során.

- Wow- álmultak el mind a ketten. - Az orvos válaszol - kérdések és válaszok a Bőrbetegségek témakörben.

Amikor arról van szó, hogy én mit és miért csinálok másként, akkor mindig ez a szám jut az eszembe. Szedjen allergia ellenes gyógyszert és kenje lokálisan steroid.

Aztán egy éles fájdalmat éreztem az arcomon, megint.