Kókuszolaj a ráncok eltávolításához 2019-11

2019-02-22 08:16:56

A citrusfélék héja nagyon jó a plakkok és a foltok eltávolításához a bennük. A fürdő enyhíti a fájdalmat, és nem kell zuhanyozni utána.

Ezek folyamatosan termelődnek a szervezetünkben, azonban a kókuszzsírral csökkenthető és szabályozható a mennyiségük. Kókuszolaj a ráncok eltávolításához.

Ennek az oka szintén nem más, mint a kókuszolaj magas antioxidáns tartalma. A rendelkezésedre álló Egészségpontjaid száma: points.

Az ajándék terméket sikeresen a kosárba tettük. A kókuszolaj – ami könnyedén beszerezhető üveges kiszerelésben – tetőtől talpig tökéletes hidratáló.

Kókuszolaj hatóanyagai segíthetnek a bőr feszessé és tónusossá tételében. A ráncok legfőbb okai a szabadgyökök.

Rendszeresen masszírozza be magát kókuszolajjal lefekvés előtt, hogy csökkentse az idő előtti öregedést. Bármikor tehet 25 dkg szidabikarbónát a meleg fürdővízébe, kiváló segítség a szervezetében levő savas anyagok eltávolításához.

Az eperben található szalicilsav és alfa- hidroxisav hozzájárul az elhalt, lehámlott bőrréteg gyorsabb eltávolításához, így lesz tisztább és fiatalosabb az arcbőrünk. Kókuszolaj a ráncok eltávolításához.

A kókuszolajról itt olvashatsz bővebben. A bogyós gyümölcsökben található antioxidánsok segítenek az igénybe vett bőrt egészségesebbé varázsolni.

A ráncok ellen jó szolgálatot tehet egy kis meleg kókuszolaj, amit az arcbőrbe itatsz. Ráncok ellen: Magas antioxidáns koncentrációja miatt a kókuszolaj könnyedén meggátolja a szabad gyökök kialakulását, és így csökkenti a ráncok megjelenését.

A bogyós gyümölcsökben található antioxidánsok segítenek az igénybe vett bőrt egészségesebbé varázsolni. A por használatával fürdővíze 8 pH feletti értékű lesz.

A kókuszolaj jelentős antioxidáns hatásával megvédheti bőrünket a környezeti hatásoktól és a méreganyagoktól, melyek a ráncok legfőbb okozói. Törj össze egy banánt egy tálban, egészen addig amíg teljesen pépes lesz, majd vidd fel az arcbőrre és maradjon ott fél órán keresztül.

Az ajándék terméket sikeresen eltávolítottuk a kosárból. ragyogóvá teszi a bőrt és küzd a ráncok.

Készítsd el a varázskrémet ráncok és szarkalábak ellen 1 perc alatt.