Gyakorlatok az afázia terápiájához 2019-11

2019-02-22 11:15:44

Bár az oldal összefüggésben van a váci Jávorszky Ödön Kórházzal és a Máltai Szeretetkórházzal, azoktól független, és kizárólag Baharevné Nádudvari Katalin véleményét tükrözi. Gyakorlatok az afázia terápiájához.

OSZK Online Olvasói Katalógus rekord. Gyakorlatok az afázia terápiájához, szerző: Engl- Kotten- Ohlendorf- Poser, Kategória: Általános gyógyászat Hirdetés Készülj az ünnepekre nagy adventi könyvvásárunkkal!

Eva Maria Engl- Dr. Medicina, Budapest 199O.

Kézikönyv afáziával foglalkozó szakemberek számára- Gyakorlatok az afázia otthoni gyógyításához. Könyv: Gyakorlatok az afázia terápiájához - Eva Maria Engl, Dr.

Változatos feladatai és optimizmusa kedvet csinál a gyakorláshoz. , Betűbazár Fejlesztő Könyvek és Játékok Boltja.

Anneliese Kotten, Ingeborg Ohlendorf, Elfi Poser, Viant Katalin, Lengyel Endréné, Cseh Zsolt. Képgyűjtemény az afázia terápiájához, A képanyag felnőttek és gyermekek számára is jól használható logopédiai fejlesztéshez.

Az a követelmény, hogy minden esetben egyénre szabott feladatsorral dolgozzunk, elkerülhetetlenné teszi annak hangsúlyozását, hogy a kognitív nyelvi gyakorlatok szükséges kiegészítői és csakis kiegészítői lehetnek az interakción nyugvó terápiának. A gyakorlóanyagot a nyelvi képesség elvesztése szempontjából legsúlyosabban sérült, globális afáziás betegekkel kipróbált és megoldott feladatok mintájára állítottuk össze.

Összeállította: Póczos Zsuzsanna Medicina Könyvkiadó, Budapest 1995. Anneliese Kotten- Ingeborg Ohlendorf- Elfi Poser: Gyakorlatok az afázia terápiájához.

Gyakorlatok az afázia terápiájához. Az agysérülést követő 3 hónapig spontán javulás következik, amikor az agy regenerálódik, ennek a hatásnak és a logopédiai terápiának következtében az afázia típusa változik.

Esetismertetés, terápiás gyakorlatok Az afázia egyes típusaihoz nincsenek külön speciális gyakorlatok. Gyakorlatok az afázia kognitiv terápiájához, Feladatgyűjtemény afáziás betegek részére.

Képgyűjtemény az afázia terápiájához, A képanyag felnőttek és gyermekek számára is jól használható logopédiai fejlesztéshez. Szerző: Cseh Katalin: Cím és szerzőségi közlés: Gyakorlatok az afázia kognitív nyelvi terápiájához / Cseh Katalin, Hegyi Ágnes.